Auto laten polijsten Haarlem

Wiki Article

Jouw Audi staat maar dof voor je huis? Laat je Duitse vriend door ons mooi poetsen. Iets dat je auto faal doet lijken komt door onweer, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zetten ons volstrekt in zodat dat de puike glans die je bolide voorheen had weer terug komt. Voor het fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de betere producten voorhanden en de grootste zorg leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze webpagina vele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen bekende op je af met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, je rijd naar de verjaardag van je oma en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Allemaal van die kleine beschadigingen in je autolak die je hoopt te ontlopen. Al die krassen maken de kleur tevens mat, het ziet er niet uit. Om weer in een glimmende bolide te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krasjes dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar takken of steentjes weer helemaal onzichtbaar. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Valt jouw oog ook op al die glimmende auto's die glimmen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Glascoating is een heldere laag over de bestaande autolak heen, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Het is van belang is dat de vierwieler eerst tot in de details gepoetst moet zijn wilt de glascoating effectief zijn. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler wordt gezien.

Wil je het interieur van je Mazda laten schoonmaken zodat deze appetijtelijk is om in te zitten? Leren zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je interieur wilt laten zuiveren? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Fiat lekker ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij maskeren de minder plezierige geuren niet, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer prettig geurt.

Om je auto helemaal van binnen en buiten fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Natuurlijk kan je ook pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Jouw vierwieler staat daar maar glansloos voor je huis? Laat je auto door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je renault weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zetten ons compleet in zodat dat de ongekende glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Met krachtige producten en de grootste zorg krijg je de vierwieler weer in perfecte staat terug. Wil je enkele afbeeldingen bekijken van auto's voor en Lees hier na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite. Spoedig staat er dan weer een prachtig blinkende automobiel voor je huis waar je trots om mag zijn.

Je kent het wel, je bent op weg naar de albert heijn om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes opgelopen door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je auto af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een uitstekende autolak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een nieuwe Renault? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de laklaag. Met onze glascoating service gaat ook jouw bolide er net zo uit zien, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Nano-coating is een transparante laag over de bestaande laklaag heen, door dit blijft je voertuig meerdere jaren extra beschermd. Voordat de glas-coating op de auto kan worden gepoetst behoort de heilige koe een schone en gladde lak te hebben om het middel op aan te kunnen brengen. Na deze nano-coating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je autolak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Bovendien de binnenzijde van je auto kunnen we compleet schoonmaken zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken werk van het gehele auto interieur, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het interieur laten reinigen voor nodig? Na een jaar is het auto interieur lang niet zo fris meer als in het begin. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Kia aangenaam geuren, alleen duurt die geur niet voor altijd. Wij verbloemen de minder plezierige geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je interieur weer lekker ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bedrijfswagen van binnen en buiten brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Ook is het best pienter om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenwagen? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je vader. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Report this wiki page